joi, 12 februarie 2015

cupcakes, fashion &Co

Goodies and girls...


Undeva la inceputul verii, cand inca nu te topeai sub toate temperaturile pamantului stranse parca, incognito, in capitala, se intampla un shooting de vis pentru reprezentarea in imagini, a unui concept oarecum nou in tarisoara noastra. 
Indoa Studio este o firma de organizari evenimente, care se ocupa cu imaginarea, si se poate spune, crearea a felurite decoruri comestibile si foarte, foarte dulci (despre care, evident, gurile rele spun ca, vezi Doamne, is fattening :p)  si care le pune gratios pe o masa fancy, tot din depozitul principal (al firmei) si vreau sa spun aici, ca aceasta inventie le face pe toate, toate, toate....aranjare care duce, nu poate, si nici maybe, ci duce sigur catre impulsul de a tabari, fara maniere si alte fineturi,  in tot felul de candy pops, cupcakes-uri, prajiturele de toate culorile si marimile si care ....ooooo Doamne :)
Eu si Ami, ne-am pus pe domniile noastre cele mai "sweetie-pie" outfituri, asta ca sa nu cumva sa fim, NOI, mai modeste decat cea mai inflorita briosa....si ne-am pus pe "pozat" cum am putut noi mai dragut. xoxo.we did played around a lil' bit


Ne-a placut ziua calda, in genul: nu prea si nici foarte, si a fost fun. Am muncit, ne-am alintat ca 2 printese si a iesit, ne place noua sa credem un shooting reusit.
Tu-tu-urile noastre, al meu skirt si al cretulinei, evident, dress, si-au facut meseria de indulcire a personajelor secundare din poveste (ramanem la ideea de "povestea brioselor" si nu a noastra propriu zis)

Here's the sweets we.............sometimes, eat :D:Dso xo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu